Szczegóły obiektu: INFLUENCE OF EXTRUSION-COOKING PROCESS PARAMETERS ON SELECTED MECHANICAL PROPERTIES OF PRECOOKED MAIZE PASTA PRODUCTS
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Data:2020.12.08
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2017.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2016.12.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2018.12.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2020.11.02
Rodzaj zawartości:teksty