Szczegóły obiektu: INFLUENCE OF EXTRUSION-COOKING PROCESS PARAMETERS ON SELECTED PHYSICAL AND TEXTURAL PROPERTIES OF PRECOOKED MAIZE PASTA PRODUCTS
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Source:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Data:2020.12.08
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz, Agnieszka
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2017.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2016.12.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2018.12.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wójtowicz-Zając, Agnieszka
Data:2020.11.02
Rodzaj zawartości:teksty