Szczegóły obiektu: Jakość pieczywa gryczanego z dodatkiem mąk bezglutenowych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.494.22
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Zys, Angelika | Garncarek, Zbigniew
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zys, Angelika | Garncarek, Zbigniew
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sawczyński, Grzegorz
Data:1856
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sawczyński, Grzegorz
Data:1854
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szmidt-Jaworska, Adriana
Data:1997
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Cebrat, Jan
Data:2000
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Olszak, Marian
Data:1961.12.31 | 1961
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Rutkowska, Weronika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy