Object's details: Zastosowanie naringinazy w technologii soków i win
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2017.494.02
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Matysiak, Hanna | Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji (oprac.)
Date:1978
Type:text
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05
Creator:Matysiak, Hanna | Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji (oprac.)
Date:1978
Type:text
Creator:Jędrowiak, Anna
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image