Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych o podwyższonej stabilności na jakość pieczywa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czaja, Anna
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Malinowska Paulina
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczupak, Łukasz
Data:2023.01.30 | 2017 | 2017.06.26
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1930 - 1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak