Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych o podwyższonej stabilności na jakość pieczywa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czaja, Anna
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Malinowska Paulina
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gertchen, Mateusz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mizgier-Gralińska, Paulina
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wyspiańska, Dorota
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sordon Sandra
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty