Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2016.1.01
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czaja, Anna
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rutkowska, Weronika | Podeszwa, Tomasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wyspiańska, Dorota
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mizgier-Gralińska, Paulina
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gertchen, Mateusz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czajkowska, Kinga | Kowalska, Hanna | Wojnowski, Mariusz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy