Szczegóły obiektu: Consumer knowledge and opinion on selected sweeteners used in food. Part 2
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2017.1.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kreidl, Ignaz. Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Jagodziński, Jan | Dziągow, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rogozińska, Ilona
Data:2004
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wardzała, Joanna
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy