Szczegóły obiektu: Kształtowanie potencjału bioaktywnego i walorów smakowych wiśni w aspekcie technologicznym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000002027
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Nowicka, Paulina
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Serowik, Małgorzata (1976- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Nöfer Joanna
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lech, Krzysztof
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kolniak-Ostek, Joanna (1983- )
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wojdyło, Aneta
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Turkiewicz Igor
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sordon Sandra
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty