Szczegóły obiektu: Porównanie wybranych cech tekstury skrzepu kwasowego otrzymanego z mleka pasteryzowanego i mleka mikrofiltrowanego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2015.3.05
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Siemianowski, Krzysztof | Lis, Anna | Bohdziewicz, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tolik, Dominika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczęsna, Ewa
Data:2023.03.17 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grasse, Samuel (1888-1943) Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Matzka, Wincenty (1879-?). Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lieser, Henriette Amelie Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Siemianowski, Krzysztof | Tońska, Elżbieta | Lis, Anna | Szpendowski, Jerzy
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Siemianowski, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy