Object's details: Marketingowa konstrukcja jakości regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych – koncepcja badania preferencji konsumentów i dystrybutorów
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Bryła, Paweł
Date:2011.12.31 | 2011
Type:image
Creator:Dziuba, Szymon | Cierniak-Emerych, Anna
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Trojanowski, Tomasz | Walasek, Robert
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Omieciuch, Joanna
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Piwowar, Arkadiusz
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Zimny, Sylwia | Błaszczyk, Jolanta | Kucharczyk, Monika | Seruga, Przemysław | Piekara, Agnieszka | Krzywonos, Małgorzata
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Małecka, Maria (ekonomia) | Samotyja, Urszula | Dankowska, Anna | Jasińska, Iwona | Klensporf-Pawlik, Dorota | Sielicka-Różyńska, Maria | Zieliński, Ryszard (1951- ) | Zmudziński, Wojciech
Type:text
Can I use it?:seek permission