Object's details: Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/ijfsb.2016.1.01
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Ziółkowska, Anna
Date:2019
Type:text
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Jędrowiak, Anna
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Kucharska, Alicja
Date:2012.12.31 | 2012
Type:text
Creator:Krawiarz, Kazimierz
Date:1972.12.31 | 1972
Type:other
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image