Object's details: Sprawozdanie z VI Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka – Praktyce pt. „Zastosowanie nowatorskich rozwiązań technologicznych w przemyśle spożywczym”
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2014.4.11
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa | Okruszek, Andrzej
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Baranek, Natalia | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Baranek, Natalia | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Procesy oksydacji w białkowo-lipidowych układach modelowych modyfikowane przez dipeptydy histydynowe
Creator:Biazik, Ewa
Date:2014.12.31 | 2014
Type:text