Object's details: Wpływ warunków słodowania ziarna gryki na zawartość ekstraktu, barwę oraz lepkość brzeczek laboratoryjnych (kongresowych). Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 115-123
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2015.411.10
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Podeszwa, Tomasz | Rutkowska, Weronika
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Podeszwa, Tomasz | Harasym, Joanna | Czerniecki, Piotr | Kopacz, Magdalena
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Podeszwa, Tomasz | Harasym, Joanna | Czerniecki, Piotr | Kopacz, Magdalena
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Rutkowska, Weronika | Podeszwa, Tomasz
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Podeszwa, Tomasz
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Behrend, Gottlieb
Date:1889.12.31 | 1889
Type:text
Creator:Michalski, Jacek | Sąsiadek, Wojciech | Owsiany, Kamil
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Zmarzłowski, Krzysztof
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image