Object's details: Dodatki naturalnych ekstraktów polifenolowych do diety kurcząt rzeźnych i ich wpływ na stabilność oksydacyjną mięsa oraz wybrane parametry produkcyjne
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001927
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Sierżant, Kamil (1985- )
Date:2013.12.31 | 2013
Type:text
Creator:Witt, Paulina | Śmiechowska, Maria
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Kliks, Jarosław | Buda, Michał | Krasnowska, Grażyna
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Date:1936
Type:other
Can I use it?:yes
Date:2006
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Czyż, Katarzyna
Date:2011.12.31 | 2011
Type:text
Creator:Harasym, Joanna | Olędzki, Remigiusz | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Date:2011.12.31 | 2011
Type:image
Creator:Szymeczko, Roman (1952- ) | Pietruszyńska, Dominika | Brudnicki, Adam
Date:2010
Type:image