Szczegóły obiektu: Dodatki naturalnych ekstraktów polifenolowych do diety kurcząt rzeźnych i ich wpływ na stabilność oksydacyjną mięsa oraz wybrane parametry produkcyjne
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001927
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sierżant, Kamil (1985- )
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czyż, Katarzyna
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szymeczko, Roman (1952- ) | Pietruszyńska, Dominika | Brudnicki, Adam
Data:2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pyrkosz-Biardzka, Katarzyna
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hikawczuk, Tomasz (1984- )
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Konkol Damian
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sobolewska, Adrianna
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Variability of secondary hemostasis in broiler chickens administered in ovo with selected prebiotics
Twórca:Buzała, Mateusz
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty