Szczegóły obiektu: Dodatki naturalnych ekstraktów polifenolowych do diety kurcząt rzeźnych i ich wpływ na stabilność oksydacyjną mięsa oraz wybrane parametry produkcyjne
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001927
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sierżant, Kamil (1985- )
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Witt, Paulina | Śmiechowska, Maria
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kliks, Jarosław | Buda, Michał | Krasnowska, Grażyna
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:2006
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Czyż, Katarzyna
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Harasym, Joanna | Olędzki, Remigiusz | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szymeczko, Roman (1952- ) | Pietruszyńska, Dominika | Brudnicki, Adam
Data:2010
Rodzaj zawartości:obrazy