Object's details: Porównawcza analiza węglowodanów, substancji białkowych oraz niektórych witamin występujących w groszku zielonym świeżym, mrożonym i apertyzowanym
Provider:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Format:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Idczak-Kulesza, Cecylia
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Szajkowski, Zbigniew Jan
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Saran Agnieszka
Date:2010.12.31 | 2010
Type:text
Creator:Karlik, Bogdan
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Pukszta, Tomasz
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Gertner, Longina
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Altuna, C. A. | Bacigalupe, L. D. | Corte, S.
Date:1998.12.31 | 1998
Type:other
Creator:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image