Szczegóły obiektu: Naturalne antyutleniacze stosowane do mięsa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wereńska, Monika
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wereńska, Monika | Okruszek, Andrzej
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Broniec, Agnieszka
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Korzeniowska, Małgorzata
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Smol, Marzena | Włodarczyk-Makuła, Maria
Data:2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szpecht Dawid
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Turek, Agnieszka | Włodarczyk-Makuła, Maria
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Drzewiecka, Alicja
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy