Szczegóły obiektu: Analysis and estimation of the application of selected sweeteners used in food by consumers. Part 1
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.3.08
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Baranek, Natalia | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa | Okruszek, Andrzej
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Baranek, Natalia | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Biazik, Ewa
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy