Szczegóły obiektu: Pakowanie mięsa drobiowego w modyfikowanej atmosferze
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2015.2.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Orkusz, Agnieszka
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tolik, Dominika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szemiel, Magdalena | Lesiów, Tomasz
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowak, Franciszek
Data:2023.08.13
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Tyburcy, Andrzej | Ścibisz, Iwona | Jabłońska, Anna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy