Object's details: Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Date:2010.12.31 | 2010
Type:image
Creator:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Date:2021.12.31 | 2021
Type:image
Creator:Paśko, Jan Rajmund (1943- ) | Kopek, Wioleta
Type:image
Can I use it?:seek permission
Creator:Gniedziejko, Magdalena | Lesiów, Tomasz
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Izdebski, Zbigniew (1956- )
Date:2006
Type:image
Creator:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image