Object's details: Technologia produkcji kukurydzy i groszku konserwowego oraz funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym zakładzie przetwórstwa owocowo-warzywnego
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Date:2010.12.31 | 2010
Type:image
Creator:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Reszka, Adrianna | Lesiów, Tomasz | Mońka, Jerzy
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Orkusz, Agnieszka
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Wszelaczyńska, Elżbieta
Date:2000
Type:text
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy | Bohdziewicz, Krzysztof | Kołakowski, Piotr | Żylińska, Joanna | Bardowski, Jacek K.
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Nawirska, Agnieszka
Date:2011.12.31 | 2011
Type:text