Szczegóły obiektu: Aspekty technologiczne a funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym przedsiębiorstwie przemysłu mięsnego. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Paśko, Jan Rajmund (1943- ) | Kopek, Wioleta
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Gniedziejko, Magdalena | Lesiów, Tomasz
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Izdebski, Zbigniew (1956- )
Data:2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy