Object's details: Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczym. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 72-100
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Date:2010.12.31 | 2010
Type:image
Creator:Wiszniowska-Wąs, Wioletta
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2009.12.31 | 2009
Type:image
Creator:Muss, Kornelia | Lesiów, Tomasz
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Obal, Magdalena | Lesiów, Tomasz | Śmiechowska, Maria
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Can I use it?:seek permission