Szczegóły obiektu: Technologia produkcji kukurydzy i groszku konserwowego oraz funkcjonowanie systemu HACCP w wybranym zakładzie przetwórstwa owocowo-warzywnego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Reszka, Adrianna | Lesiów, Tomasz | Mońka, Jerzy
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wszelaczyńska, Elżbieta
Data:2000
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Siemianowski, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy | Bohdziewicz, Krzysztof | Kołakowski, Piotr | Żylińska, Joanna | Bardowski, Jacek K.
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nawirska, Agnieszka
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty