Szczegóły obiektu: Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczym. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 72-100
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Waligóra, Łukasz | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Karczewska, Marzena | Kwiecień, Beata | Lesiów, Tomasz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wiszniowska-Wąs, Wioletta
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kmiećkowiak, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Muss, Kornelia | Lesiów, Tomasz
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Obal, Magdalena | Lesiów, Tomasz | Śmiechowska, Maria
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie