Object's details: Wpływ substancji słodzących na cechy organoleptyczne cydru domowego. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 38-47
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2015.411.04
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Jagodziński, Jan | Dziągow, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Date:2021.12.31 | 2021
Type:image
Creator:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Kreidl, Ignaz. Autor
Date:1931
Type:other
Creator:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Kowalewicz, Marcin | Narwojsz, Agnieszka | Gilewicz, Katarzyna | Danowska-Oziewicz, Marzena
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Ciekańska, Agnieszka | Lesiów, Tomasz
Date:2020.12.31 | 2020
Type:image
Creator:Rogozińska, Ilona
Date:2004
Type:image